Barista Recipe Challenge

バリスタが淹れたレシピを公開中
アプリで「バリスタレシピ」を検索

Taro Yamada

山田 太郎

Cafe attendant オーナー / バリスタ


2005年Cafe Bloomへの入社をきっかけに本格的にバリスタを始める。2021年にAttendantをオープン。現在は店舗運営をしながらバリスタ育成のために講師としても活躍する。
- 主な大会実績 -
ジャパン バリスタ チャンピオンシップ2017(JBC2017) 優勝
ジャパン バリスタ チャンピオンシップ2016(JBC2016) 3

- COFFEE MOCKUP -

Coloumbia

COFFEE MOCKUP

すっきりとしたシトラスの風味と朝でも飲みやすい軽めのコク、後味にナッツのような甘みがふんわり広がるコーヒーです。さわやかな酸味が、新しい一日の始まりに元気をくれます。ナッツ、リンゴ、ブルーベリー、レモンと相性がいいので、朝食でこのフレーバーのジャムをトーストにぬってコーヒーと合わせるのがおすすめです。

recipe

レシピ

お湯:  250ml
粉:   25g
温度:  85℃
挽き目: 中粗挽き
その他: 

brewing

ブリューイング

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Brew Score

ブリュースコア

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • STORE

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

    公式サイト 
  • BEANS

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

    豆を購入 
  • RECIPE

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

    ダウンロード 
1 3