山田 太郎
Cafe attendant オーナー / バリスタ
2005年Cafe Bloomへの入社をきっかけに本格的にバリスタを始める。2021年にAttendantをオープン。現在は店舗運営をしながらバリスタ育成のために講師としても活躍する。
- 主な大会実績 -
ジャパン バリスタ チャンピオンシップ2017(JBC2017) 優勝
ジャパン バリスタ チャンピオンシップ2016(JBC2016) 3位
- COFFEE MOCKUP -
COFFEE MOCKUP
すっきりとしたシトラスの風味と朝でも飲みやすい軽めのコク、後味にナッツのような甘みがふんわり広がるコーヒーです。さわやかな酸味が、新しい一日の始まりに元気をくれます。ナッツ、リンゴ、ブルーベリー、レモンと相性がいいので、朝食でこのフレーバーのジャムをトーストにぬってコーヒーと合わせるのがおすすめです。
レシピ
お湯: 250ml
粉: 25g
温度: 85℃
挽き目: 中粗挽き
その他:
ブリューイング
Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.
Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.
ブリュースコア
Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.
Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.
Barista Challenge Recipe Info
-
STORE
公式サイトPair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.
-
BEANS
豆を購入Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.
-
RECIPE
ダウンロードPair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.